banner
Image

Openingstijden + Makelaar

De minimale openingstijden van het Gouweplein:

Maandag: 13:00 – 18:00 uur

Dins-, Woens- en Vrijdag: 09:30 – 18:00 uur

Donderdag: 09:30 – 21:00 uur

Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur

Zondag: een aantal winkels zijn wekelijks of de laatste zondag van de maand  van 12:00 – 17:00 uur geopend

Sommige winkeliers hanteren langere openingstijden. Kijk voor de complete openingstijden van de winkels op de winkelpagina.

Mocht u interesse hebben in een beschikbare winkelruimte, neem dan contact op met onze makelaar Lex&Co.

LEX & CO Winkelvastgoed / Verhuur en beheer van winkelcentra (lexenco.nl)

010-8411712

Image

Boodschappen & winkelen

Waddinxveen heeft er een knaller van een hotspot bij! Een supergezellig, winkelcentrum in het hart van het dorp met alles erop en eraan, waar je even langs kunt wippen voor een boodschapje, maar ook voor een complete middag winkelen en koffie drinken bovendien. Je kunt er van de grote supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Lidl op aan, en ook is het winkelpalet rijk gevuld. Overheerlijke verszaken, winkels die je voor de verzorging van jouw haar en huis aandoet. Onmisbare toppers als Hema, Blokker en Intertoys en natuurlijk ook de bloemist. Veel van de winkeliers hebben een lange, rijke geschiedenis in het dorp, anderen komen weer van buiten. Samen vormen zij de nieuwste, gezelligheidskampioen op winkelgebied van Waddinxveen. Kom jij ook straks ontbijten bij de HEMA voor maar twee euro?

Image

Parkeren & bereikbaarheid

Het Gouweplein is zeer goed bereikbaar met de auto via de A12, N207 en N454. Het winkelcentrum beschikt over 900 overdekte parkeerplaatsen gereserveerd voor het winkelend publiek.

De parkeergarage is geopend van 7.00 tot 23.00 uur. Uitrijden kan altijd (24/7)! U kunt buiten openingstijden van de parkeergarage met uw parkeerkaart de entreedeur aan het Gouweplein openen. In de parkeergarage zijn 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Tarieven:
De eerste twee uur parkeren zijn gratis! Vanaf het derde uur € 1,50 per 50 minuten, met een maximaal tarief van een dagkaart van € 8,00. Let op! U kunt alleen met PIN betalen bij de betaalautomaten.

Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Waddinxeen ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Gouweplein. Maar ook met de fiets en te voet is het Gouweplein natuurlijk goed bereikbaar.

Image

Plein & markt

Het Gouweplein is helemaal ingericht op ontmoeting. Voor een kopje koffie kun je in Cultuurhuys de Kroon terecht of op één van de twee buitenterrassen. En heb je bezoek, dan neem je hem of haar toch wel op vrijdag even mee naar de (wekelijkse) uitgebreide Gouwepleinmarkt? Dat wordt een opgewekte middag met al die kleurige kraampjes vol spijzen en leuke hebbedingetjes.

Image

Park & kinderboerderij

De allerjongsten vermaken zich in de – pal naast het winkelcentrum en in het cultuurpark – prachtig aangelegde speeltuin, met zelfs een heus vlot waarmee je hup, naar de kinderboerderij vaart. Heerlijk schommelen, geitjes aaien en tot slot op de wipkip, dat wordt een dag met een gouden randje…

Image

Cultuurhuys De Kroon

Cultuurhuys De Kroon is het bruisende culturele trefpunt van Waddinxveen met onder één dak de Bibliotheek De Groene Venen, Stichting Vonk en Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen. In het CultuurhuysCafé kun je een kopje koffie drinken of een theateravond beginnen, maar zeker ook afsluiten. Het theaterprogramma omvat vele verschillende soorten muziek, natuurlijk cabaret, lezingen en films voor jong en oud. Uitgaan in Waddinxveen: gezellig en dichtbij. Klik hier voor meer informatie over Cultuurhuys De Kroon.

Image

Algemene Voorzieningen

Het Gouweplein is van alle gemakken voorzien. Vanuit de parkeerplaats lopen diverse rolpaden naar boven naar het centrum. Ook als u op de fiets wil komen zijn er uiteraard genoeg parkeerplekken in en om het winkelcentrum. Daarnaast is het Gouweplein voorzien van pinautomaten en zijn er op verschillende locaties openbare toiletten.

Voor het verbeteren van onze service maken we gebruik van een Wifi- en Bluetooth trackingsysteem. Uiteraard wordt uw privacy gewaarborgd. Zie voor meer informatie ons privacy protocol op: pfm-intelligence.com/privacy-protocol

Image

Privacy

Voor het verbeteren van onze service maken we gebruik van een Wifi- en Bluetooth trackingsysteem. Uiteraard wordt uw privacy gewaarborgd. Zie voor meer informatie ons privacy protocol.