icon

evenement

Waar & Wanneer?

De meeste winkels zijn geopend tot minimaal 14:00 uur. De attracties vind je op Tussenzicht en Gouweplein.

Tijden:

Locatie:

Deelname:

10:00 - 15:00 uur.

Winkelcentrum Gouweplein

Gratis voor iedereen!

store card image

Vier Koningsdag

op het Gouweplein!

Vier Koningsdag op het Gouweplein

Koningsdag wordt dit jaar groot gevierd in Winkelcentrum Gouweplein! Op 27 april zijn de meeste winkels geopend tot minimaal 14:00 uur en kun je genieten van een geweldig Koningsdag Spektakel.

De feestelijke sfeer zit er rond het winkelcentrum al vroeg in met de Lions Kindervrijmarkt. Maar er is meer! Durf jij de adrenalinekick aan te gaan bij de spectaculaire attracties De Space Bikes en Adrenalator? Deze attracties zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Naast alle activiteiten en attracties kun je natuurlijk ook heerlijk shoppen in het winkelcentrum. De meeste winkels zijn geopend tot 14:00 uur. Rond het centrum vind je ook het Koningsdag evenement ParkPret wat je prima kunt combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

En voor de lekkere trek kun je natuurlijk ook terecht in het centrum!

Kortom, Koningsdag op het Gouweplein belooft een onvergetelijke dag te worden vol plezier en gezelligheid voor jong en oud. Mis het niet en vier Koningsdag 2023 in Winkelcentrum Gouweplein.

Durf jij de Space Bikes en Adrenalator te trotseren?

Durf jij jezelf over de kop te fietsen op maar liefst 7 meter hoogte? Je vindt de unieke Space Bikes attractie op Tussenzicht nabij IJssalon Luciano’s. Voor de Space Bikes geldt een minimale lengte van 1.50 meter.

Op het Gouweplein kun je de spectaculaire Adrenalator trotseren. Haal jij als eerste de top? Voor deze attractie moet je minimaal 8 jaar oud zijn. Beide attracties zijn geopend tussen 10:00 en 15:00 uur. Deelname is gratis.